Όροι χρήσης & προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (& ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ COVID-19)

Κάθε Κράτηση, όπως κι αν πραγματοποιηθεί, ακόμη και μέσω τρίτων παραγωγών πωλήσεων, δηλώνει ότι το πρόσωπο που την πραγματοποιεί κατανόησε και αποδέχεται όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα αυτή.

Η αποδοχή αυτή δεσμεύει τον ίδιο και τα πρόσωπα που τον συνοδεύουν ή για λογαριασμό των οποίων πραγματοποίησε την κράτηση.

Παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους πριν πραγματοποιήσετε κράτηση. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση.

Όροι και λεπτομέρειες για θέματα σχετικά με τον COVID-19 εμφανίζονται στο τέλος της σελίδας αυτής.

 

Χρεώσεις / Τιμές

Δεν θα σας ζητηθούν ποτέ στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας από το προσωπικό του Essence Suites Rhodes, είτε είστε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, είτε ενδεχόμενος φιλοξενούμενός μας ή φιλοξενούμενός μας.

Οι τρόποι πληρωμής μας για οποιοδήποτε ποσό αναφέρονται αποκλειστικά παρακάτω, στην παράγραφο με την επικεφαλίδα “Πληρωμές”.

Καμία δέσμευση δωματίου δεν πραγματοποιείται και καμία κράτηση δεν θεωρείται οριστική, μέχρι να επιβεβαιωθεί έγγραφα η εξόφλησή της ή η πληρωμή της ορισμένης για την κράτηση προκαταβολής.

Οι τιμές που αναφέρονται οπουδήποτε νοούνται και θα χρεωθούν σε ΕΥΡΩ. Περιέχουν ΦΠΑ και όλους τους φόρους.

Οι τιμές των δωματίων είναι ανά δωμάτιο, αφορούν μία διανυκτέρευση δύο ατόμων οποιασδήποτε ηλικίας και δεν περιλαμβάνουν πρωινό καθώς και όσα αγαθά, ποτά, παροχές και υπηρεσίες κατά καιρούς το ξενοδοχείο υπόσχεται ως μέρος της φιλοξενίας που παρέχει. Επιπλέον γεύματα, ποτά, προϊόντα και υπηρεσίες περιλαμβάνονται μόνο αν αυτό ρητά έχει συμφωνηθεί. Επιπλέον άτομα, οποιασδήποτε ηλικίας, χρεώνονται με το ίδιο ποσό, όπως αυτό προβλέπεται από την Πολιτική Τιμών, Πληρωμών και Ακυρώσεων.

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων, προκαταβολή, χρέωση σε περίπτωση ακυρώσεως, προπληρωμή με ή χωρίς δικαίωμα επιστροφής σε περίπτωση ακυρώσεως, και άλλες συνθήκες ενδέχεται να ισχύουν, αν αυτό ρητά ορίζεται.

Όταν συμφωνηθεί διαμονή σε συγκεκριμένο δωμάτιο, ο αριθμός των ατόμων και διανυκτερεύσεων, ενδεχόμενα πρόσθετα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και ο τρόπος πληρωμής, το Ξενοδοχείο θα επικοινωνήσει μαζί σας γραπτά, ώστε να συνοψίσει τις λεπτομέρειες της κράτησής σας, τις χρεώσεις και την απαιτούμενη ολοσχερή ή μερική πληρωμή.

Όταν η παραπάνω πληρωμή αποδεδειγμένα πραγματοποιηθεί, η Κράτηση επιβεβαιώνεται από το Ξενοδοχείο και αποτελεί δεσμευτική συμφωνία.

Οι πελάτες που επιθυμούν την έκδοση Τιμολογίου για το κόστος παραμονής ή/και άλλων υπηρεσιών και αγαθών, παρακαλούνται να το δηλώνουν κατά την Κράτηση, ή, το αργότερο, κατά την άφιξή τους.

Check-In / Check Out

Οι φιλοξενούμενοί μας υπόσχονται ότι θα μας ενημερώνουν για την αναμενόμενη ώρα άφιξής τους τουλάχιστον 36 ώρες πριν. Η ενημέρωση αυτή είναι απαραίτητη για την αποτελεσματικότερη οργάνωση του προγράμματός μας αλλά και για την ταχύτερη διαδικασία υποδοχής τους.

Κρατήσεις για τις οποίες δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση, θα ισχύουν μέχρι τις 16:00 της ημέρας αφίξεως, οπότε θα έχουμε το δικαίωμα να διαθέσουμε το δωμάτιο, εκτός αν ο επισκέπτης μας έχει ενημερώσει για καθυστερημένη άφιξη.

Εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό στην επιβεβαίωση της Κράτησης, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν check-in την ημέρα αφίξεως οποιαδήποτε ώρα μεταξύ 14:00 και 22:00. Σε κάθε περίπτωση, με την προϋπόθεση ότι θα μας ενημερώσετε έγκαιρα, δεχόμαστε ευχαρίστως το δικό σας check-in να γίνει όποια ώρα υπαγορεύεται από την άφιξή σας στη Ρόδο.

Καθυστερημένες αφίξεις εξαιτίας απρόσμενων γεγονότων είναι απαραίτητο να μας γνωστοποιούνται το αργότερο μέχρι την 23:00 της ημέρας άφιξης.

Όσα δωμάτια έχουν κρατηθεί με προκαταβολή ή προπληρωμή ή για τα οποία υπάρχει έγγραφη αλληλογραφία με τουριστικό πρακτορείο θα παραμένουν στη διάθεση του πελάτη μέχρι τις 23:00 την ημέρα της αφίξεως, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συμφωνία.

Παρακαλούμε τους επισκέπτες να αποδεσμεύουν το δωμάτιό τους μέχρι την 11:00 της ημέρας αναχώρησης, εκτός στη συμφωνία μας περιλαμβάνεται late check out. Αναχώρηση από το δωμάτιο μετά την 11:00 μπορεί να συμφωνηθεί, αν το δωμάτιο είναι διαθέσιμο. Η σχετική χρέωση είναι στη διακριτική ευχέρεια του ξενοδοχείου.

Είμαστε υποχρεωμένοι από τις Αρχές να ζητούμε κατά το check in επιβεβαίωση και καταγραφή των στοιχείων ταυτότητας ή διαβατηρίου των επισκεπτών, καθώς και τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους. Για το σκοπό αυτό απαιτείται η επίδειξη των παραπάνω εγγράφων.

Τα ίδια στοιχεία είναι απαραίτητο να παρέχονται για όλα τα πρόσωπα που θα μείνουν μαζί σας. Έχουμε υποχρέωση να αρνηθούμε την είσοδο σε άτομα που δεν μπορούν να μας δώσουν τις παραπάνω πληροφορίες. Τα στοιχεία αυτά θα δοθούν μόνο στις Ελληνικές Αστυνομικές και Φορολογικές Αρχές και μόνο εφόσον ζητηθούν σύμφωνα με το Νόμο.

Μέρος των πληροφοριών και στοιχείων θα αποθηκευτεί σε ασφαλή server, προστατευμένο με firewall και προσβάσιμο μόνο με κωδικό. Θα χρησιμοποιηθεί από το Ξενοδοχείο για αποκλειστικά δική του στατιστική επεξεργασία. Κανένα στοιχείο ή πληροφορία δεν θα δοθεί σε κανέναν τρίτο χωρίς τη δική σας έγκριση, εκτός από τις αναφερθείσες Αρχές.
Παρακαλούμε να δείτε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ.

Πληρωμές

Δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

• ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: μόνο μέσω e-commerce της Pancreta Everypay, WebHotelier και Ο.Τ.Α.
• ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ: σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας
• ΜΕΤΡΗΤΑ: μέχρι το ποσό των €1.500, κατά την παραμονή σας στο Ξενοδοχείο ή κατά την αναχώρηση.
Ποτέ δεν ζητούμε από ενδεχόμενους πελάτες ή πελάτες μας τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας. Αν για οποιοδήποτε λόγο και με οποιονδήποτε τρόπο τέτοια στοιχεία μας γίνουν γνωστά, δεν θα αποθηκευτούν.

Το σύνολο του οφειλόμενου ποσού πρέπει να έχει εξοφληθεί μέχρι την αναχώρηση από το Ξενοδοχείο.

Παρακαλούμε διαβάστε την αναλυτική πολιτική πληρωμών του Ξενοδοχείου.

 

Πολιτική Ακυρώσεων & No-Shows

Η χρέωση για ακυρώσεις ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με την τιμή που συμφωνήθηκε κατά την κράτηση και την εποχή του έτους. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε λεπτομερώς κατά τη στιγμή της δικής σας κράτησης.

Ενδεχόμενη χρέωση για ακύρωση ή μη εμφάνιση (no show) θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν αυτό είναι επιβεβλημένο. Το ποσό θα αφαιρεθεί από το ποσό της προκαταβολής ή προπληρωμής. Η είσπραξη οποιουδήποτε υπερβάλλοντος ποσού, σε περίπτωση αρνήσεως καταβολής, θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση ή, αν αυτό είναι αδύνατο, θα επιτευχθεί με κάθε νόμιμο μέσο.

Ποσά για κρατήσεις που συμφωνήθηκαν χωρίς δικαίωμα ακυρώσεως ή αλλαγής προπληρώνονται κατά την κράτηση με οποιονδήποτε από τους παραπάνω αναφερόμενους τρόπους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν υπάρξει ακύρωση ή no show, το Ξενοδοχείο κρατά το σύνολο του καταβληθέντος ποσού.

Αλλαγές ή ακυρώσεις από το Ξενοδοχείο

Αν υποχρεωθούμε να ακυρώσουμε μία βεβαιωμένη κράτηση, η απόφαση αυτή θα οφείλεται σε εξαιρετικές συνθήκες, των οποίων η πρόβλεψη υπήρξε αδύνατη. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε αμέσως, θα σας επιστραφεί το σύνολο των καταβληθέντων χρημάτων ή/και θα ανακληθεί οποιαδήποτε χρέωση πραγματοποιήθηκε στην πιστωτικής σας κάρτα. Εκτός από την επιστροφή αυτή το Ξενοδοχείο δεν φέρει άλλη ευθύνη. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να εξασφαλίσουμε για σας κατάλυμα αντίστοιχο με το δικό μας και να σας προσφέρουμε κάθε διευκόλυνση.

Η κράτησή σας αφορά συγκεκριμένη σουίτα. Σε περίπτωση που, για λόγους ασφαλείας ή τεχνικών προβλημάτων, απαιτηθεί να μείνετε σε άλλη σουίτα από αυτή που έχετε επιλέξει, θα ζητήσουμε έμπρακτα συγγνώμη για την αναστάτωση. Εννοείται ότι θα σας επιστρέψουμε οποιοδήποτε ποσό διαφοράς, αν η σουίτα στην οποία πρέπει να μείνετε είναι φθηνότερη, και ότι δεν θα χρεωθείτε επιπλέον, αν είναι ακριβότερη.

 

Ζημιές & Απώλειες

Έχουμε δικαίωμα, το οποίο αναγνωρίζετε με την κράτησή σας και παρέχετε τη σχετική εξουσιοδότηση, να πραγματοποιήσουμε χρέωση και να ζητήσουμε την αποζημίωσή μας, για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο δωμάτιό σας ή στο Ξενοδοχείο από υπαιτιότητα των ενοικούντων στο δωμάτιό σας (περιλαμβανομένων ειδικών καθαρισμών και εξόδων αποσμήσεως, καθαριστηρίου και πλυντηρίου) ή για οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου η απώλεια διαπιστωθεί από το προσωπικό κατά την παραμονή ή μετά την αναχώρησή σας. Η είσπραξη οποιουδήποτε ποσού, σε περίπτωση αρνήσεως καταβολής, θα επιτευχθεί με κάθε νόμιμο μέσο.

Εκδηλώσεις

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι ενδέχεται η παραμονή σας να συμπέσει με κάποια εκδήλωση, δεξίωση, γαμήλιο δείπνο, οικογενειακή ή εταιρική συγκέντρωση. Σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Φροντίζουμε πάντοτε, αν υπάρξει ενόχληση, να είναι ελάχιστη για τους επισκέπτες μας που δεν μετέχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Αν θεωρείτε ότι μία τέτοια εκδήλωση κατά τη διάρκεια της παραμονής σας είναι ανεπιθύμητη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Ειδικές Προσφορές, Προωθητικές Ενέργειες, Συμφωνίες κατά την Κράτηση

Προσφορές και προωθητικές ενέργειες ισχύουν υπό τον όρο της διαθεσιμότητας και υπό άλλους, ειδικότερους όρους, προϋποθέσεις και περιορισμούς, οι οποίοι αναφέρονται στον ιστότοπο του Ξενοδοχείου και αλλού. Έχουμε το δικαίωμα να ανακοινώνουμε, τροποποιούμε και ανακαλούμε οποτεδήποτε κάθε προσφορά, ενέργεια ή σχετικό πρόγραμμα.

Τα πρόσωπα που πραγματοποιούν κάθε κράτηση οφείλουν πριν από ή το αργότερο κατά την άφιξη των επισκεπτών, να γνωστοποιούν στο ξενοδοχείο ποια από τα περιεχόμενα στις ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και συμφωνίες που αφορούν την συγκεκριμένη κράτηση επιθυμούν να πραγματοποιηθούν και σε ποια ημέρα και ώρα της διαμονής τους. Σε αντίθετη περίπτωση τεκμαίρεται ότι οι επισκέπτες δεν επιθυμούν την πραγματοποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων και το Ξενοδοχείο δεν οφείλει την παροχή τους.

 

Συμπεριφορά Επισκεπτών

Ο σεβασμός προς το προσωπικό και τους επισκέπτες μας, αλλά και προς τη φήμη, το όνομα και την περιουσία του Essence Suites Rhodes, έχουν για μας εξαιρετική σημασία.

Όλοι οι επισκέπτες μας παρακαλούνται να λαμβάνουν υπόψη τους αυτές τις αξίες και να φέρονται ανάλογα όλες τις ώρες.
Παρακαλούνται επίσης να μην ενοχλούν ή προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο τα μέλη του προσωπικού και τους υπόλοιπους επισκέπτες, να μην εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του ξενοδοχείου και να σέβονται απολύτως τα αναφερόμενα στο παρόν.

Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη φιλοξενία και την παροχή υπηρεσιών, αλλά και να ζητήσουμε την απομάκρυνση οποιουδήποτε από το Ξενοδοχείο, αν θεωρήσουμε εύλογα ότι ο παρών όρος έχει παραβιασθεί.

Στην ίδια περίπτωση έχουμε το δικαίωμα να επιδιώξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την προστασία της φήμης, πελατείας και περιουσίας μας καθώς και την αποζημίωσή μας για κάθε θετική και αποθετική ζημία, ενώ δεν έχουμε υποχρέωση να επιστρέψουμε χρήματα για φιλοξενία ή υπηρεσίες που αρνηθήκαμε να παρέξουμε, ούτε να καταβάλουμε οποιαδήποτε αποζημίωση.

Κάπνισμα

Το κάπνισμα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ). Δεν υπάρχουν σουίτες όπου οποιαδήποτε μορφή καπνίσματος ή “ατμίσματος” να επιτρέπεται.

Επισκέπτες οι οποίοι χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού ή/και οποιουδήποτε είδους υποκατάστατά τους στις σουίτες παραβιάζουν σαφώς το παρόν και ευθύνονται για κάθε θετική ή αποθετική ζημία του ξενοδοχείου, περιλαμβανομένης της απωλείας εσόδων.
Αν επιμείνουν στην επίδειξη αυτής της συμπεριφοράς, θα ζητηθεί η αποχώρησή τους.

 

Παιδιά

Το Ξενοδοχείο δεν είναι σχεδιασμένο για τη φιλοξενία παιδιών. Δεν διαθέτει κατάλληλους χώρους και δεν πληροί τις απαραίτητες συνθήκες που θα εξασφάλιζαν την ασφάλεια των παιδιών και την ησυχία των υπολοίπων φιλοξενουμένων.

Συνεπώς είναι αδύνατη η φιλοξενία παιδιών κάτω των 17 ετών. Εξαίρεση αποτελούν οι κρατήσεις που αφορούν ολόκληρο το ξενοδοχείο και περιπτώσεις στις οποίες, εξαιρετικά και για κοινωνικούς λόγους, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες ενός παιδιού.

Στις εξαιρετικές αυτές περιπτώσεις, το πρόσωπο που πραγματοποιεί την κράτηση έχει την απόλυτη ευθύνη όλων των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια και συμπεριφορά των παιδιών, αλλά και τη γαλήνη που επιθυμούν οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοί μας.

Παρακαλούμε επίσης να λάβετε υπόψη σας ότι δεν προβλέπονται μειωμένες για ανήλικους επισκέπτες.

 

Κατοικίδια

Tα κατοικίδια στην επιχείρηση Essence Suites Rhodes δεν θα γίνονται δεκτά δυστυχώς.

 

Προσωπικά Δεδομένα, Κάμερες Ασφαλείας, Εισερχόμενα Τηλεφωνήματα

Το Ξενοδοχείο ενεργεί σε απόλυτη συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Κάμερες έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν μόνο στους κοινόχρηστους χώρους και στις προσόψεις του Ξενοδοχείου. Τα εισερχόμενα προς το ξενοδοχείο τηλεφωνήματα (με εξαίρεση όσα πραγματοποιούνται προς τα δωμάτια) μαγνητοφωνούνται. Οι καταγεγραμμένες εικόνες και κλήσεις χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λόγους ποιότητας και ασφαλείας, διατηρούνται επί 12 ημέρες, μετά από τις οποίες καταστρέφονται οριστικά, εκτός αν κριθεί ότι απαιτείται η διατήρηση συγκεκριμένης εγγραφής για μακρύτερο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένους λόγους.

Αλληλογραφία (ηλεκτρονική και άλλη), Κριτικές, Σχόλια και Απόψεις Φιλοξενουμένων

Παρακαλούμε να δείτε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ.

 

Ανωτέρα Βία

Το Ξενοδοχείο δεν ευθύνεται και δεν θα καταβάλει αποζημίωση σε περιπτώσεις κατά τις οποίες η εκπλήρωση των υποχρεώσεών του αποκλείεται ή επηρεάζεται αμέσως ή εμμέσως από λόγους ανωτέρας βίας ή άλλες καταστάσεις έξω από τη σφαίρα ελέγχου του.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Το Ξενοδοχείο δεν ευθύνεται για απώλεια ή ζημία τιμαλφών και πολυτίμων αντικειμένων ή απώλεια χρημάτων τα οποία βρίσκονται στους χώρους του, εκτός αν έχουν παραδοθεί στη Διεύθυνση για φύλαξη και έχει εκδοθεί σχετική λεπτομερής και υπογεγραμμένη απόδειξη παραλαβής.

Το Ξενοδοχείο δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε έμμεση ή παρεπόμενη ζημία οποιουδήποτε είδους, είτε αυτή προκλήθηκε από αμέλεια των εργαζομένων σ’ αυτό είτε αλλιώς. Το σύνολο της καταβλητέας από το ξενοδοχείο αποζημιώσεως δεν θα υπερβεί το συνολικό ποσό της χρεώσεως για την κράτηση του πελάτη, εξαιρουμένων των περιπτώσεων τραυματισμών ή θανάτων που οφείλονται σε αμέλεια του ξενοδοχείου.

Εφαρμοστέο Δίκαιο & Αρμόδια Δικαστήρια

Η σχέσεις μεταξύ ξενοδοχείου, χρηστών της ιστοσελίδας του, επισκεπτών και φιλοξενουμένων καθώς και οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που σχετίζονται με αυτές ρυθμίζονται από το Ελληνικό Δίκαιο.

Αποκλειστική αρμοδιότητα για την κρίση και την εκδίκαση κάθε σχετικής υποθέσεως έχουν τα δικαστήρια της Ρόδου. Τα μέρη δέχονται ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα την αρμοδιότητα αυτή και παραιτούνται από κάθε σχετική εναντίωση.

 

COVID-19

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τι κάνουμε για να προστατέψουμε την υγεία των επισκεπτών μας. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οτιδήποτε θέλετε να μάθετε με περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με όλες τις απαιτήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Δ.Ο.Υ. για τα ξενοδοχεία του μεγέθους του Essence Suites Rhodes

Ωστόσο, μπορούμε μόνο να υποσχεθούμε ότι οι επισκέπτες και φιλοξενούμενοί μας είναι ασφαλείς κατά τις ώρες που βρίσκονται μέσα στα όρια των εγκαταστάσεων μας.

Οι επισκέπτες και φιλοξενούμενοί μας γνωρίζουν και αποδέχονται το γεγονός ότι ταξιδεύουν με δική τους ευθύνη. Η χρήση μέσων μεταφοράς όπως αεροπλάνα, πλοία, ταξί και πούλμαν, καθώς και η παρουσία τους σε μέρη όπως αεροδρόμια, λιμάνια, εστιατόρια, άλλα ξενοδοχεία, μουσεία κ.λπ. αποτελούν μέρος του ταξιδιού τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους μαζί μας.

Υπόσχονται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο και ιδίως της διαμονής τους στο ξενοδοχείο μας η συμπεριφορά τους θα είναι απολύτως σύμφωνη με όσα επιτάσσουν η Ελληνική κυβέρνηση και ο Π.Ο.Υ. για τη μείωση της διάδοσης του COVID-19.

Η υπεύθυνη αυτή συμπεριφορά περιλαμβάνει και την αυτοαπομόνωσή τους και την ενημέρωση του προσωπικού μας, αμέσως μόλις υποψιασθούν ότι οποιοσδήποτε από την οικογένεια ή την παρέα τους εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα.